Український реконструкційний фонд допоможе відбудувати ірпінський дитсадок «Радість»

image
9 Липня 2022, 10:57
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Український реконструкційний фонд допоможе відбудувати ірпінський дитсадок «Радість», який зазнав найбільших ушкоджень серед дошкільних закладів міста. Мер Ірпеня Олександр Маркушин і очільниця фонду Ірина Лещинська підписали Меморандум про співпрацю. Про це повідомляється на сторінці Маркушина у фейсбуці.

«Перший об’єкт, який Український реконструкційний фонд допоможе нам відбудувати – це дитсадок “Радість” на вулиці Миру. На жаль, серед дошкільних навчальних закладів ДНЗ №6 постраждав найбільше – там повністю вигорів другий поверх. Його відновлення для нас є дуже важливим. Тому ми щиро вдячні усій команді Українського реконструкційного фонду та його очільниці пані Ірині за таку важливу для Ірпінської громади підтримку і допомогу!» – зазначив міський голова.

Нагадаємо, португальське місто Кашкайш, яке нещодавно стало побратимом Ірпеня, виділить на реконструкцію одного з пошкоджених окупантами ірпінських дитсадків 500 тис. євро

Відома співачка з Ірпеня Світлана Лобода передала 3 млн грн на добудову частково зруйнованого ірпінського дитсадка «Віночок». Артистка заснувала міжнародний благодійний фонд, який зосередить зусилля на якнайшвидшому зборі коштів для цього дошкільного закладу.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV