Українські добровольці – гордість українського народу

image
14 Березня 2019, 14:34
Поділитися:

14 березня 2014 року прямо з Майдану перші добровольці відправилися на тренувальну базу в Нових Петрівцях, що під Києвом. Саме ті перші добровольчі батальйони дали змогу провести мобілізацію. Саме ті, перші чоловіки та жінки, котрі вирушили на схід, дали змогу країні знову повірити у свою силу та непереможність.

 

Сьогодні ж фастівчани вшанували подвиг добровольців, поклавши до пам’ятника Захисникам України квіти.

 

Як зазначила заступник міського голови з гуманітарних питань Олена Давиденко, серед мешканців Фастова також багато захисників, котрі, не думаючи про власне здоров’я та можливі втрати, а дбаючи лише про Україну, стали добровольцями і дозволили нам сьогодні жити в мирному Фастові.

 

Одним із таких добровольців був Тимофій Рудяк. Сьогодні він – заступник міського голови з капітального будівництва. До цього ж Тимофій Ярославович захищав країну на сході: він одним із перших, 19 березня 2014 року, став на захист України. Запрошений до слова, Тимофій Ярославович висловив слова вдячності захисникам-добровольцям та згадав світлою пам’яттю тих, кого сьогодні нема з нами.

 

Запрошені до слова були також капітан, учасник АТО Андрій Абрамов та батько загиблого Героя Івана Ступака Станіслав Ступак.

 

…Саме завдяки добровольцям – їхній мужності, відданості національним інтересам і щирому патріотизму Україні вдалося зупинити російського агресора та  мобілізувати сили в тилу. Сьогодні українські добровольці – гордість українського народу. 

Джерело: fastiv-rada.gov.ua