Українська тенісистка вийшла в друге коло турніру Ролан Гаррос

Українська тенісистка вийшла в друге коло турніру Ролан Гаррос
25 Травня 2022, 15:24
Поділитися:

Ангеліна Калініна отримала дострокову перемогу на старті основи над американкою Хейлі Баптист.

Суперниця українки в стартовому поєдинку основної сітки Відкритого чемпіонату Франції з тенісу не змогла дограти через травму після падіння. Зустріч в першому колі з американкою Хейлі Баптист (№123 WTA) закінчилася у першому сеті з рахунком 5:2.

У наступному раунді Калініна зустрінеться з Джесікою Пегулою із США (№11 WTA). Гра відбудеться 26 травня. Американка впевнено виграла зустріч першого раунду Ролан Гаррос, здолавши  китаянку Ван Цян (№129 WTA) – 6:2, 6:4.

Згідно коефіцієнтів БК Марафон, з описом та відгуками про яку знайомить сайт Metaratings, саме американка являється фавориткою поєдинку. Коефіцієнт на її перемогу встановлений на рівні 1.52, тоді як на тріумф українки – 2.60.  

У цьому сезоні тенісистки зустрічалися вже тричі. Перед одним із поєдинків Ангеліна знялася через травму. У інших двох випадках перемогла американка.

Ще три українські тенісистки вилетіли в першому ж колі основної сітки Ролан Гаррос-2022. Леся Цуренко поступилася першій ракетці світу Ігі Швьонтек (2:6, 0:6), Даяна Ястремська – американці Алісон Ріск (3:6, 3:6), а Марта Костюк не вистояла у поєдинку з представницею Єгипту Маяр Шеріф – 3:6, 5:7.

Калініна після Ролан Гаррос стане першою ракеткою України, випередивши Еліну Світоліну.