Україна зараз входить до десятки країн із найвищим рівнем безробіття у світі

image
16 Жовтня 2023, 14:58
Поділитися:

За офіційними даними національних урядів Україна посіла місце серед країн з найбільшим рівнем безробіття.

Про це повідомляє інформаційне агентство “MKV” користуючить інфографкою наших колег зі “Слово і Діло”.

У топі рейтингу серед країн з найменшим рівнем безробіття опинились, поряд з США, Ізраїлем та Великою Британією, безліч азійських країн та острівних країн. В лідерах Комбоджа, Чад та Бенін і навіть, росія, яка продовжує криваву агресію проти України. Все це схоже на те, що не дуже цивілізовані країни дещо підкручують собі статистику.

Багато потужних європейських країн опинились у діапазоні від 5 до 10% безробіття, в цьому списку також опинились Канада, Китай, Бразилія, Туреччина.

Від 10 до 20% безробіття мають деякі країни Центральної Америки, Близького сходу та Африки. Також у цей діпазон потрапили і деякі європейські країни на кшталт Чорногорії, Албанії та Іспанії.

Рівень безробіття вище 20% мають лише африканські країни третього світу та Україна. Сусідами України по рейтингу стали Габон з 21,5% та Намібія з 20,8%. У України рівень безробіття виражений цифрою 21,1%. Найвищий рівеньбезробіття має Південна Африка – 32,6%.

Раніше ІА “MKV” повідомляло, що в Україні відновлено декларування для державних працівників та працівників місцевого самоврядування.

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!



Джерело