Україна закриває кордон для іноземців через коронавірус | Трибуна

image
13 Березня 2020, 18:31
Поділитися:

Через дві доби Україна на два тижні закриє кордон для іноземних громадян. Таких заходів уживають, щоби запобігти поширенню корона вірусної інфекції. Про це сьогодні вдень на брифінгу повідомив секретар РНБО Олексій Данілов, передає Громадське.

Міністерство закордонних справ має попередити всі установи та країни про такі заходи. «Через два тижні залежно від того, як буде розвиватися ситуація, ми на засіданні РНБО будемо ухвалювати наступні рішення», – додав Олександр Данілов.

Водночас громадянам України рекомендують обмежити поїздки за кордон, якщо є така можливість. «Усі громадяни України, які перебувають зараз за кордоном, будуть мати змогу повернутися в країну. Але (люди, які повертаються, – ред.) з країн, де сьогодні вирує коронавірус, будуть проходити певні процедури обсервації», – наголосив секретар РНБО.

Нагадаємо, в Україні зареєстрували 3 підтверджених випадки захворювань на коронавірусну інфекцію, причому два з них – учора. Заражена жінка із Радомишля на Житомирщині, яка нещодавно повернулася з Польщі, сьогодні померла, передають ЗМІ. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков також сьогодні повідомив, що в окупованій Горлівці перебувають 12 інфікованих.

Фото – УНІАН

Читайте також:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари