Україна не для того воює шостий рік щоб у раду заходили “латентні сепари”

image
11 Липня 2019, 16:46
Поділитися:

Дата публикации: 11 июля 2019.

Олександр Горобець, кандидат від “Слуги народу”, в разі його обрання, підтримуватиме ведення документообігу російською мовою, учасники АТО не зрозуміли такої ініціативи.

Зокрема, відомий підприємець та член правління ГО “Спілка учасників АТО Боярки”, Андрій Горчинський, записав відео у якому закликав не допустити реваншу проросійських сил і не голосувати за кандидата від зе-команди по 95 виборчому округу Олександра Горобця, який з самого початку починає ділити людей на звичайних і особливих. Тих, кому дозволено буде трошки більше.”Куди цей шлях?”, – ставить риторичне питання учасник АТО.

Андрій Горчинський, підприємець та учасник АТО

Приводом для появи відео стала відповідь кандидата по 95 округу Горобця жительці Боярки, в якій він запевнив свою прихильність російській мові.

Зі слів Горчинського, це можна розуміти як перший крок до потурання створення малоросії і Україна не для того воює шостий рік щоб у раду заходили під прапорами “Слуги народу” “латентні сепари”, які своїми заявами розколюють Україну.

Як можна від партії №1 в Україні висувати кандидатом “сепаратюгу”, людину, яка пропрацювала дуже багато років в самій корумпованій організації ДП “Укрспирт” і ці відмиті у держави гроші вона інвестувала у застройку ЖК “Софіївська сфера”, – дивується член правління спілки учасників АТО Боярки.

Звертаючись до виборців, які підтримують зе-команду, Андрій Горчинський благає не допустити проросійського реваншу. В той же час, оприлюднені соціологічні дослідження центру “Социс” свідчать, що у Олександра Горобця дуже мало шансів стати депутатом адже він має вдвічі меншу підтримку ніж лідер виборчих перегонів Володимир Карплюк.

Раніше Містоінформ писав, що кандидат по 95 округу Горобець програє вибори і приховує, що є забудовником, а жителі Ворзеля обурені поведінкою команди кандидата від «Слуги народу».

Джерело: МИСТОИНФОРМ