Учні Макарівського ліцею висадили дерева та кущі на алеї відпочинку біля річки Здвиж

image
9 Квітня 2019, 21:23
Поділитися:

У сучасному світі дуже часто можна почути слова типу: «Теперішня молодь геть стала іншою, постійно сидить у своїх гаджетах, витрачає вільний час на клуби й розваги». І як же приємно зазначити, що ці фрази можна застосувати лише до невеликої кількості молодих людей у нашому містечку!

 

Сьогодні команда «SMART» Макарівського ліцею разом з іншими учнями школи, батьками, учителями та директором навчального закладу презентували свій міський проект – «Алею відпочинку біля річки Здвиж». Активісти вирушили в практичне втілення проекту в життя – саджали дерева та кущі, створювали перший простір, спілкувалися один з одним, насолоджувалися атмосферою та прекрасною весняною погодою.

Погодьтеся, наскільки ж це чудово – об’єднання різних поколінь за спільною роботою, під час якої можна обговорити цікаві теми, дізнатися щось новеньке й потрібне, а головне – творити благородну й корисну справу, яка залишиться нашим дітям, онукам, правнукам, – озеленювати наш рідний Макарів. У першу чергу це не просто красиво, це ще й дуже корисно й конче необхідно в нашому житті, враховуючи надмірне забруднення атмосфери.

Пишаємося нашими юними помічниками, ініціаторами та просто чудовими й відповідальними учнями Макарівського ліцею!

Джерело: Макарів Діловий — Макарів Діловий — Останні новини