Учні Ірпінської школи мистецтв здобули нові перемоги у всеукраїнському та міжнародних конкурсах

image
28 Січня 2021, 17:11
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Учні Ірпінської дитячої школи мистецтв ім. М. Вериківського здобули перемоги у всеукраїнському та двох міжнародних конкурсах, які проводилися дистанційно. Про це повідомили в навчальному закладі.

Зокрема, першу премію на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Soul» виборола 8-річна гітаристка Амелія Мельник (викладач Валерій Пінчук).

Ще один юний гітарист Максим Дехтяренко підкорив VII Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Музичне Різдво». Музикантові 10 років, він навчається в класі викладачки Людмили Соколової.

Переможно дебютувала на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Surprise People 2021» 6-річна першокласниця Каріна Царук, яка опановує вокальне мистецтво під керівництвом Тетяни Васильєвої. Виступ Каріни під фортепіанний акомпанемент концертмейстерки Ольги Гриців журі фестивалю відзначило першої премією.

Як повідомлялося, в першому семестрі цього навчального року учні Ірпінської дитячої школи мистецтв ім. Михайла Вериківського здобули більше 40 перемог у міжнародних, всеукраїнських і обласних конкурсах.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV