Участь у всеукраїнській акції по збору пластику

image
21 Червня 2019, 12:20
Поділитися:

Традиційно, як і кожного року, органи Пенсійного фонду Київщини приймають активну участь у всеукраїнській акції по збору пластику для подальшої переробки.

20 червня 2019 року головним управлінням передано одному з координаторів волонтерської групи підтримки учасників операції об’єднаних сил Надії Сухар чергову партію сировини – 36 мішків пластикових кришечок, зібраних колективом головного та підпорядкованих управлінь Фонду області, а також небайдужими відвідувачами громадських приймалень. Дана волонтерська група обрана не спроста –  вони мають великий досвід у відповідній сфері, понад 4 роки, адже вони з початку бойових дій  надавали свою допомогу бійцям.

Зібрана сировина піде на подальшу переробку, а виручені кошти спрямуються на матеріально – технічну підтримку учасників операції об’єднаних сил (далі ООС).

Під час зустрічі начальник головного управління поінформував, що всього по Київській області призначено більше 1140 пенсій по інвалідності учасникам ООС та 411 утриманцям призначено пенсію у разі втрати годувальника за 214 загиблих військовослужбовців, виплати здійснювались вчасно, без порушень термінів встановлених законодавством.

Середній розмір пенсії по інвалідності учасників ООС становить 6 285,18 грн., членів сімей загиблих учасників ООС – 3 578,23 грн.

На постійній основі підвідомчими управліннями проводяться зустрічі з учасниками ООС та членами сімей загиблих військовослужбовців, під час яких роз’яснюються норми чинного законодавства, надається практична допомога у вирішенні питань, які стосуються пенсійного забезпечення.

В кожному територіальному управлінні заведені Літерні справи, в яких накопичуються матеріали щодо проведеної роботи (фото, акти, протоколи) та налагоджена співпраця з громадськими організаціями учасників АТО та громадськими організаціями матерів та дружин учасників АТО.

Надія Сухар висловила захоплення систематичним долученням Фонду до збору пластикових кришечок.

Всього за час усієї акції працівниками Пенсійного фонду Київщини зібрано 81 мішок пластикових кришечок.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація