Учасники дитячо-юнацького форуму поспілкувалися з мером Києва Віталієм Кличком

image
12 Жовтня 2019, 19:05
Поділитися:

Вже четвертий рік поспіль столична влада не тільки організовує, але й бере участь разом з молоддю у Київському дитячо-юнацькому форумі М18. Захід започаткували для того, аби молоді люди могли ознайомитися із принципами роботи місцевого самоврядування, долучитися до справ громади столиці. Подію відвідав і мер Києва Віталій Кличко.

– Отримавши шкільні знання і професійну освіту, саме ви змінюватимете нашу країну. Впевнений, ви маєте своє – амбітне і креативне – бачення того, які перетворення потрібні сьогодні в столиці. Ми ж, дорослі, готові допомогти в реалізації ваших найцікавіших проектів, – звернувся він до молоді. –  І це добре, що ви хочете знати, як працює місцеве самоврядування і як ви можете долучитися до політичного, культурного і соціального життя міста. Дякую за вашу активну громадянську позицію! Ми, як влада, зробимо все залежне від нас, щоб допомагати втілювати ваші найцікавіші ідеї і найамбітніші проекти!» – сказав Віталій Кличко.

На Форумі М18, який проходив сьогодні в Київському палаці дітей та юнацтва, працювали дискусійні майданчики, де молодь спілкувалася з політичними і громадськими експертами, відбувалися майстер-класи, квести, мистецькі виступи, різноманітні презентації та флешмоб.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ