У ЗСУ показали, як військові готуються обороняти Київ, – ВІДЕО

image
5 Грудня 2022, 11:53
Поділитися:

Напередодні було завершено спільне штабне тренування 120-ї окремої бригади територіальної оборони Києва з підпорядкованими військовими частинами. Угруповання сил і засобів оборони Києва продовжує системну підготовку до захисту північного кордону. Бійці провели тренування поблизу ділянки кордону з Республікою Білорусь.

Про це повідомив начальник штабу — заступник командувача Сухопутних військ Збройних сил України, генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин Києва, області та України, щоб ви завжди були в курсі.

Військовий розповів, що напередодні було завершено спільне штабне тренування 120-ї окремої бригади територіальної оборони з підпорядкованими військовими частинами в смузі оборони поблизу ділянки кордону з Республікою Білорусь.

Проведено роботу над удосконаленням взаємодії між нижчим та вищим штабами. Перевірено практичні навички, вміння та злагодженість дій у роботі офіцерів управління та підлеглого особового складу, – йдеться в повідомленні.

Також ми писали раніше, що в Києві та області українська армія продовжує зміцнювати межі оборони за допомогою потужних вогневих споруд.

Окрім того, розповідали про те, що в Києві та Київській області проходили навчання українських військових з нарощення оперативних спроможностей щодо ведення оборонної операції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua