У жовтні в Києві відбудеться дводенний освітній проєкт «Школа успіху для молоді»

image
25 Вересня 2019, 10:57
Поділитися:

19 – 20 жовтня в Києві відбудеться освітній проєкт для молоді за підтримкою Фонду Klitschko Foundation створений підлітками нашого міста для молоді віком від 13 – 16 років. Заявки прийматимуть до 30 вересня.

Організатором проєкту є Ольга Ковач, учениця 10-А класу, ЗОШ #200, яка у липні взяла участь і стала успішною фіналісткою Всеукраїнського освітнього проєкту Школа Успіху від Klitschko Foundation, що проходив в Пущі-Водиці. Школа Успіху – освітній проєкт, що покликаний розвивати лідерські якості та стимулювати розвиток актуальних навичок 21 століття. 

Після проєкту випускники повинні організувати Локальні Школи Успіху у своїх громадах. І тепер Ольга готова ділитися своїм досвідом з підлітками Києва.

За два дні майбутні учасники прослухають більше ніж 5 спікерів, відчують атмосферу продуктивності та отримають заряд мотивації на позитив та нові звершення. Проєкт абсолютно безкоштовний. Все, що потрібно – заповнити анкету, яка є у Facebook та Instagram за посиланням @schoolofsuccess.kyiv.

Протягом двох днів будуть проводитись ігри з тімбілдінгу, лекції на актуальні і цікаві теми 21 століття та історії від спікерів, що змінять світогляд учасників. 

Цей проєкт – чудова можливість для підлітків нашого міста розвивати себе, допомогти поставити цілі на майбутнє та дізнаватися про інші можливості нашої країни. З усіх питань щодо участі і проєкті звертайтеся за посиланням: @schoolofsuccess.kyiv.

Або пишіть на пошту: [email protected]

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ