У застосунку та на порталі “Дія” з’явиться розташування Пунктів незламності

image
13 Жовтня 2023, 16:59
Поділитися:

13 жовтня 2023 г. 16:45

Кабінет міністрів України (КМУ) ухвалив постанову про відображення розташування Пунктів незламності в застосунку та на порталі “Дія”. За словами Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, вже розгорнута мережа з 13 тисяч Пунктів незламності, де люди матимуть світло, тепло, інтернет та зв’язок на критичні та екстрені випадки.

Про цеKВ дізналася з повідомлення на Урядовому порталі за підсумками засідання КМУ під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля 13 жовтня 2023 року.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“На доручення Президента України Уряд 13 жовтня ухвалив постанову про відображення розташування Пунктів незламності в застосунку та на порталі Дія.

“Українці будуть бачити, де розташований найближчий до них пункт, зможуть оцінити наявні там умови та залишити відгук. Таким чином місцева влада оперативно реагуватиме на скарги й усуватиме всі недоліки”, – підкреслив очільник Уряду”, – сказано в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За словами Дениса Шмигаля, вже розгорнута мережа з 13 тис. Пунктів незламності, де люди матимуть світло, тепло, інтернет та зв’язок на критичні та екстрені випадки.

Шмигаль принагідно зауважив, що готовність енергетики та комунальної інфраструктури наближається до 100%. Деякі громади вже почали включати тепло. В інших населених пунктах воно з’явиться найближчим часом відповідно до погодних умов.

Читайте: Благодійники передали в “пункти незламності” понад 40 тис. примірників україномовної літератури

Фото: Урядовий портал

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона