У Запорізькій області окупанти двічі атакували інфраструктуру, загинули двоє рятувальників

image
15 Листопада 2023, 17:49
Поділитися:

15 листопада 2023 г. 17:43

Сьогодні, 15 листопада, росіяни обстріляли цивільну інфраструктуру Запорізької області, виникла пожежа. На місце прибули рятувальники, і в цей час ворог наніс повторного удару. Двоє співробітників ДСНС загинули, ще троє отримали травми. Також постраждали четверо цивільних громадян.

Про це, як передає KВ, йдеться у повідомленні міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з повідомленням, у Запорізькій області співробітники ДСНС прибули на місце ворожого обстрілу. Тоді окупанти завдали повторного удару.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Внаслідок ворожого обстрілу, на жаль, двоє співробітників ДСНС загинули. Нашим героям без зброї тепер назавжди 31 та 34…”, – йдеться у дописі глави МВС.

Відомо, що ще троє рятувальників отримали травми. Також постраждали четверо цивільних громадян.

Як зранку 15 листопада повідомив начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко, війська рф завдали три ракетних удари по населеному пункту Запорізького району, внаслідок чого одна людина загинула, семеро були поранені.

Нагадаємо, у ніч на 15 листопада армія рф завдали ракетного удару по Селидовому на Донеччині. Одна з ракет влучила у чотириповерховий будинок, зруйнувавши під’їзд. На середину доби відомо, що загинуло двоє людей, щонайменше троє поранених. Рятувально-пошукові роботи тривають.

Читайте: У Селидовому на Донеччині до двох осіб зросла кількість загиблих внаслідок обстрілу рф (фото, відео)

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона