У Заліссі автівка збила поліціянта, який оформляв наїзд на пішохода | Трибуна

image
13 Травня 2021, 09:02
Поділитися:

11-го травня на трасі «Київ-Чернігів» у межах села Залісся трапився подвійний наїзд на пішохода. Про це «Трибуні-Броварів» повідомили в Броварському районному управлінні поліції.

Близько 18:00 у межах села Залісся автомобіль «Daewoo Lanos», який рухався під керуванням 33-річного водія з боку Броварів, наїхав на місцевого 54-річного пішохода. Останній переходив проїжджу частину в невстановленому місці.

На місце ДТП відразу викликали працівників поліції та швидку медичну допомогу.

Як згодом з’ясувалося, пішохід отримав травму у вигляді перелому основи черепа. Зі слів лікарів, постраждалого чоловіка та водія в медзакладі перевірили на вміст алкоголю у крові. Як з’ясувалося, водій – тверезий, а ось травмований пішохід мав у крові 1,6 проміле алкоголю.

Але на цьому «пригоди» на місці наїзду на пішохода не закінчилися. Поки правоохоронці на трасі «Київ-Чернігів» оформляли ДТП, 51-річний водій автомобіля «Mazda 626», який рухався з боку Броварів, збив одного з поліціянтів.

Правоохоронці з’ясовують причини такого наїзду, адже місце першої ДТП було огороджене відповідними фішками та позначене відповідними знаками.

Як вдалося з’ясувати журналістам «Трибуни-Броварів», під колеса Мазди потрапив 27-річний працівник Броварського районного управління поліції.

Зі слів лікарів, він отримав черепно-мозкову травму, травму коліна та численні забої.

Два наїзди на людей в одному місці протягом години, дві людини в лікарні та два водії очікують від слідства і суду свого вердикту.

Як повідомили правоохоронці, за даними фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України.

ФОТО (тематичне) – Національна поліція України

Читайте також:

Завершилося слідство щодо смертельного наїзду п’яного поліціянта на броварчанку

Наїзд на пішохода: під Гоголевом трапилося ДТП

Неподалік Зазим’я під колесами легковика загинула велосипедистка. ФОТО, ВІДЕО

На Броварщині чоловік загинув під колесами вантажного потягу

Джерело: Трибуна – Бровари