У закладах соцзахисту Київщини тривають посилені заходи щодо запобігання розповсюдженню коронавірусу

image
18 Березня 2020, 19:33
Поділитися:

Як повідомляють у Департаменті соціального захисту Київської обласної державної адміністрації, в 35 територіальних центрах соціального обслуговування (надання соціальних послуг) посилений протиепідемічний режим, тимчасово призупинено відвідування підопічних, які перебувають у стаціонарних відділеннях (684 особи у 29 відділеннях), родичами та близькими. Також обмежено пересування підопічних стаціонарних відділень по за межами тер центрів.

На сьогодні терцентри обслуговують 43280 одиноких осіб похилого віку, понад 2200 працівників забезпечують їм, у разі потреби, доставку продуктів харчування та приготування їжі. Відвідування одиноких громадян на дому відбувається з дотриманням рекомендацій щодо уникнення зараження коронавіросом COVID-19.

В 11 будинках інтернатах також забезпечено посилений протиепідемічний режим, тимчасово призупинено відвідування підопічних (2018 осіб) родичами та близькими. Постійно проводиться вологе прибирання із застосуванням дезінфікуючих засобів, провітрювання житлових кімнат та інших приміщень, де перебувають підопічні та персонал. Також, персонал постійно контролює миття рук підопічними та їх обробку відповідними розчинами. Проводиться щоденний температурний скринінг як персоналу так і підопічних. Встановлено обмеження щодо пересування підопічних по за межами інтернатних закладів.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація