У Загальцях на Київщині виявили тіло вбитого рашистами цивільного

image
23 Червня 2022, 16:32
Поділитися:

23 червня 2022 г. 16:26

У Київській області, неподалік від Бородянки, в селі Загальці виявили тіло вбитого окупантами мирного жителя. Ординці вбили чоловіка пострілом в груди, а потім просто присипали землею на вулиці.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов, ще одного розстріляного цивільного громадянина виявили в Загальцях. Чоловіка вбили пострілом в груди, а потім присипали землею на одній із вулиць.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За даними поліції, виявили та ексгумували тіло чоловіка, вбитого окупантами, поблизу Бородянки. Ординці вбили та присипали його землею неподалік від свого блокпосту.

Поліцейські Бучанщини за участі прокурора, провели огляд тіла та задокументували факт скоєння військового злочину. Труп загиблого скерували на судмедекспертизу.

Нагадаємо, на території Київщини продовжують виявляти тіла закатованих цивільних. Станом на 20 червня правоохоронці вже знайшли, оглянули та передали до судово-медичних установ 1 332 тіла українських громадян.

Так, в Луб’янці на Київщині, під час окупації стояли кадирівці, буряти і росіяни. І всі катували, грабували і нищили все, що бачили навколо себе. Після звільнення на початку квітня, місцеві, які потерпали від злочинів, що чинив ворог по селу, просто жахнулися від знахідок в лісовому укріпрайоні.

Читайте: Це жах: під Києвом відкрили укріпрайон окупантів (ФОТО)

Фото: ГУ Нацполіції в Київській області.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона