У Яготинській громаді планово відключать світло

image
30 Січня 2023, 19:54
Поділитися:

30 січня 2023 г. 19:44

У деяких населених пунктах Яготинської громади відбудеться планове відключення електроенергії у зв’язку з проведенням ремонтних робіт.

Про це KВ стало відомо з публікації Яготинської міської ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ПрАТ “ДТЕК Київські регіональні електромережі” буде проводити ремонтні роботи у мережах Яготинської міської територіальної громади”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Відключення відбудеться 2 та 3 лютого. У селі Червоне світло відключать першими – 2 лютого з з 09:00 по 17:00 по вулицям Набережна, Шевченка, Шкільна, Вулиця невизначена, Молодіжна, Полтавська, Челюскінців.

Вже 3 лютого без електропостачання залишать жителів Яготину по вулицям Толстого, Глібова, Толстого пров., Мисливський пров., Ярослава Мудрого, Ліснянська, Нечуя-Левицького, Рокитнянська, Зоряна, Ясногорська, Розумівська, та жителів Райківщини за адресами Перемоги, Червоноармійська, Першотравнева, Студентська, Освіти, Шевченка, Садове товариство “Супій”. Відключення також пройде з 9:00 по 17:00.

Як раніше писала KВ, Хорватія внесе 1 млн євро до Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) на термінові потреби відновлення енергетичної інфраструктури України. На ці кошти буде придбано близько 50 потужних генераторів для забезпечення безперебійної роботи українських лікарень та шкіл.

Читайте: Хорватія закупить генераторів на 1 млн євро для українських шкіл і лікарень

Фото: УП

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона