У Яготині капітально відремонтують пішохідну зону “Алеї Слави”

image
9 Вересня 2020, 09:39
Поділитися:

9 сентября 2020 г. 09:21

На замовлення Київської облдержадміністрації (КОДА) у Яготині на Київщині за 4,6 млн гривень капітально відремонтують пішохідну зону “Алеї Слави” по вул. Незалежності. Підрядник – ТОВ “Бахмачгазбудсервіс” – має виконати всі роботи вже до кінця 2020 року.

Як KV стало відомо з оголошення електронної системи публічних закупівель Prozorro, 31 серпня 2020 року Департамент регіонального розвитку КОДА уклав договір з ТОВ “Бахмачгазбудсервіс” (**) на виконання капітального ремонту пішохідної зони “Алеї Слави” на вул. Незалежності в місті Яготин Київської області. Ціна договору склала 4,69 млн гривень.

ТОВ “Бахмачгазбудсервіс” повинен провести демонтувати старі бетонні плити та асфальт і облаштувати нове асфальтобетонне покриття (2,89 тис кв. метрів) та покриття з ФЕМ-плитки (1,59 тис. кв. метрів), а також поребрики.

Спочатку умови договору передбачали виконання робіт до кінця 2021 року. Однак сторони уклали додаткову угоду, якою скоротили терміни виконання робіт до кінця поточного року.

в Телеграм

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Бахмачгазбудсервіс” зареєстровано у 2008 році у Бахмачі Чернігівської області. Статутний капітал – 90 тис. гривень. Основний вид діяльності – будівництво доріг і автострад. Засновники – Наталія Добролежа та Артак Сагателян (директор).

За результатами участі у публічних закупках ТОВ “Бахмачгазбудсервіс” уклало 206 договорів на 575 млн гривен. Найбільші замовники – управління капітального будівництва Чернігівської ОДА, Департамент регіонального розвитку КОДА, Служба автомобільних доріг у Київській області (дані Zакупівлі).

Нагадаємо, у травні 2020 року у Яготині виявили пошкодження стели “Слава Героям України”. Невідомі зрізали один з металевих флагштоків, які були встановлені 15 вересня 2019 силами бійців АТО Яготинського району, і огорожу. На місці залишився тільки прапор України, а флагшток з червоно-чорним прапором зник.

Читайте: В Яготині на Київщині вандали зрізали флагшток і огорожу на Алеї Слави (фото)

Департамент регіонального розвитку КОДА тимчасово очолює Валерій Кравчук. З 17 червня 2020 року посаду голови КОДА обіймає Василь Володін.

* ТОВ “Бахмачгазбудсервіс” (Код ЄДРПОУ: 35800585)

Фото: Фотопланета

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона