У Вишневому жорстко затримали людину, що розмальовувала тротуар рекламою

image
8 Травня 2019, 11:29
Поділитися:

Про це стало відомо від громадської активістки Вишневого Людмили Мартиненко.

На вулиці Європейській у Вишновому силами громадського формування «Спецзагін «ДЕЛЬТА» було затримано людину, що наносила рекламу на тротуарну плитку. Відео про це розміщено у соціальній групі Містоінформ-Вишневе.

Людина, яка була помічена у несанкціонованому нанесенню реклами на тротуар, відмовилась надати документи та почала викрикувати щось іноземною мовою. При цьому чітко видно, що в руках у чоловіка трафарет та балон із фарбою.

Чоловік повів себе агресивно та намагався зникнути з місця події. Мартиненко Людмила стверджує, що жодних подібних дозволів на таке брутальне розфарбовування рекламою виконком Вишневого дати не міг. Працівники ГФ “Дельти” поводилися вкрай чемно, але зрештою мусили застосувати силу до порушника для його громадського затримання. Жорстке затримання “розмальовувача” обурило деяких людей, вони вирішили, що це надмірне застосування сили, окремі казали, що ГФ “Дельта” взагалі не має повноважень для такого затримання. Затриманого чоловіка повезли до відділку поліції

ГФ «Спецзагін «ДЕЛЬТА» працює в межах м. Вишневого цілодобово, реагуючи на виклики мешканців міста, підтримує громадський порядок на вулицях шляхом піших та автопатрулів. Співробітники ГФ ” Спецзагін «Дельта», реагуючи на правопорушення мають право складати адміністративні правопорушення (згідно ст. 255 КпАП України). Всебічно надають допомогу поліції, військово-обліковому столу, швидкій медичній допомозі, органам місцевого самоврядування.

Джерело: МИСТОИНФОРМ