У Вишгороді незабаром відкриють дитячий садок на 246 місць

image
22 Травня 2020, 19:01
Поділитися:

Новий дитячий садок на 246 місць відкриють у м. Вишгород Київської області до кінця 2020 року. Будівництво дошкільного дитячого навчального закладу по вул. Дніпровській, 9-а здійснюється в рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Реалізацію проєкту «Реконструкція дошкільного навчального закладу «Чебурашка» було розпочато у вересні 2017 року. Його вартість становить 24,3 млн грн.

У 2017-2019 роках фактично профінансовано з обласного та місцевого бюджету та виконано робіт на суму 18,7 млн грн.Кошти на добудову навчального закладу у 2020 році передбачено з обласного бюджету у сумі 1,9 млн грн, а решту коштів – 3,3 млн грн з міського бюджету м. Вишгород.

Станом на 22 травня будівельна готовність об’єкту становить 90 %.

«Виховання та освіта дітей безцінний вклад у наше з вами майбутнє, у майбутнє нашої держави. Тому ми прикладаємо максимум зусиль аби наші діти зростали здоровими, навчалися у комфортних умовах, повноцінно та всесторонньо розвивалися, – наголосив тимчасово виконуючий обов’язки голови Київської облдержадміністрації Василь Володін. – Завдяки проєкту Президента України «Велике будівництво» на Київщині незабаром з’явиться ще один сучасний садочок для 246 дітей. Робота триває».

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація