У вишах Київщини впроваджуватимуть «Дію. Шерінг»

image
14 Січня 2022, 11:55
Поділитися:

У вищих навчальних закладах Київщини планують впроваджувати спеціальний функціонал «Дія. Шерінг».

Як це буде відбуватись, обговорили представники Університету Григорія Сковороди, Академії мистецтв імені Павла Чубинського, Білоцерківського національного аграрного університету та Університету державної фіскальної служби у форматі відеоконференції під керівництвом заступника голови Київської облдержадміністрації Дениса Шугалія.

«Україна постійно перебуває в процесі розвитку цифрових технологій. Тож питання щодо ідентифікації, верифікації, подання електронних копій  документів є дуже важливим, адже в першу чергу – це зручно, а в другу – безпечно. Саме тому ми й даємо старт «Дії. Шерінг» на базі вишів. Перші результати очікуємо побачити вже наприкінці січня. Також плануємо, щоб прийом заяв і документів від абітурієнтів на наступний навчальний рік пройшов “без паперів”, – зазначив Денис Шугалій.

Нагадаємо:

Міністерство цифрової трансформації України розробило спеціальний функціонал «Дія. Шерінг», що передбачає використання QR-коду для отримання електронних копій цифрових документів.

Цифрові документи в «Дії» найбільш захищений інструмент, а шеринг документів за допомогою QR-кодів – це сучасне рішення, що значно заощаджує час та кошти.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація