У Ворзелі за 432 млн гривень вирішили збудувати школу-садок

image
17 Серпня 2023, 20:40
Поділитися:

17 серпня 2023 г. 20:32

Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації (КОДА) оголосив тендер на будівництво початкової школи з дошкільним підрозділом у Ворзелі (Бучанський район Київщини). Зважаючи на обсяг робіт “з нуля”, час на зведення освітнього закладу відводиться до кінця 2024 року.

Про цеKВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно оголошення, за будівництво початкової школи з дошкільним підрозділом по вул. Курортна 37 в селищі Ворзель КОДА готова заплатити 432 млн 504 тис. 70,60 гривень.

Відкриті торги з особливостями на право будувати школу-садок призначені на 21 серпня 2023 року.

Заявлений замовником строк будівництва – до 31 грудня 2024 року.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначимо, від 19 травня 2023 року відкриті торги на Prozorro знову проходять з аукціонами: набула чинності постанова Кабміну (№471) від 12 травня, яка повертає раніше тимчасово скасовані через тривалі брекаути трираундові аукціони в публічних закупівлях.

Тепер правила аукціонів будуть як і належить: кожен учасник має три кроки на пониження своєї ціни, а право останнього кроку отримує той, хто надав найнижчу ціну при подачі пропозиції. Водночас згадана постанова передбачає, що замовник може самостійно прийняти рішення про проведення відкритих торгів без аукціону – якщо надасть обґрунтування такого свого рішення.

Читайте: “Золота бруківка”: Нацполіція розслідує корупцію у КП “Інженерний центр”

Фото: ілюстративне, Петричанська початкова школа з дошкільним підрозділом, Марія Катренюк, Facebook

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона