У Вороньківській територіальній громаді відкрили поліцейську станцію

image
15 Січня 2023, 16:05
Поділитися:

15 січня 2023 г. 16:03

У Бориспільському районі Київщини вчора,14 січня, запрацювала нова поліцейська станція. Відтепер спокій жителів Вороньківської громади, на території якої проживає понад 13 тисяч населення, буде оберігати та захищати поліцейський офіцер.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції України.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Під час відкриття станції керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов вручив капітану поліції сертифікат про завершення навчання, подарунок та помпову рушницю. Голова територіальної Любов Чешко громади передала офіцеру ключі від службового автомобіля.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Капітан поліції Сергій Кінтер стоятиме на варті та обслуговуватиме 10 населених пунктів. Сама поліцейська станція розташована по вулиці Парковій, 2-б в селі Вороньків.

“Я докладу максимум зусиль аби кожен житель громади почував себе в безпеці”, – відзначив поліцейський офіцер громади Сергій Кінтер.

Нагадаємо, 11 січня в Ірпені на Київщині на вулиці Ветеранів Афганістану, 18Б відкрили нову поліцейську станцію. На її базі працюватимуть чотири поліцейські офіцери громади. Відкриття відбулося в рамках проекту “Поліцейський офіцер громади”. 20 грудня 2022 року запрацювала поліцейська станція на Бучанщині. Це була 15 станція, відкрита протягом минулого року.

Читайте: На Київщині з початку року відкрито 15 поліцейську станцію

Фото: ГУ Нацполіції

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона