У Володарці відбувся Всеукраїнський семінар-практикум Малої академії наук

image
4 Листопада 2019, 11:59
Поділитися:

Київська обласна МАН спільно з Національним центром «Мала академія наук України» провела Всеукраїнський семінар-практикум «Формування компетентностей та персональних цінностей особистості учнів-членів МАН наукового відділення філософії та суспільствознавства». З 29 по 31 жовтня учасники семінару працювали з науковцями провідних закладів вищої освіти України та обмінювалися досвідом.

Під час відкритої коуч-студії директор КОКПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді» Світлана Минзар та заступник директора Ольга Терехова ознайомили аудиторію з особливостями моделювання сучасного науково-освітнього простору.

На базі Володарської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату II-III ступенів відбулась презентація освітнього простору літніх профільних тематичних змін для обдарованої учнівської молоді.

На другий день Всеукраїнського семінару-практикуму представники обласних територіальних відділень МАН ознайомилися з філософським симпозіоном та розглянули проблеми гендеру в суспільних науках. Продовженням спілкування стала багатовекторна ментор-студія «Актуальні проблеми формування наукових компетентностей у процесі досліджень у галузі суспільних наук».

Зокрема, було організовано екскурсію до Державного дендрологічного парку «Олександрія» НАН України. Представники обласних відділень МАН відвілали виставу «Примадонни» Київського академічного обласного музично-драматичного театру імені П. К. Саксаганського.

Також учасникам Всеукраїнської семінару-практикуму вручили сертифікати і подяки Національного центру «Мала академія наук учнівської молоді».

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація