У вівторок, 7 листопада, росіяни обстріляли одну із прифронтових ТЕС ДТЕК

У вівторок, 7 листопада, росіяни обстріляли одну із прифронтових ТЕС ДТЕК
8 Листопада 2023, 11:39
Поділитися:

8 листопада 2023 г. 11:24

У вівторок, 7 листопада, обладнання однієї із теплоелектростанцій ДТЕК Енерго у прифронтовій області зазнало пошкоджень через російський обстріл. На щастя, обійшлось без постраждалих.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби компанії ДТЕК.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Ворог продовжує здійснювати систематичні терористичні атаки по цивільних та енергетичних об’єктах України. Ввечері, 7 листопада, внаслідок обстрілів вчергове постраждала одна з теплоелектростанцій ДТЕК Енерго у прифронтовій області. На щастя, обійшлося без постраждалих”, – інформували в ДТЕК.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що обладнання підприємства зазнало пошкоджень. Після припинення обстрілів енергетики розпочали ліквідацію їх наслідків.

Як зауважили у компанії, з осені 2022 року, коли розпочалися масовані атаки на енергетику України, теплоелектростанції ДТЕК Енерго були атаковані 37 разів. Внаслідок атак троє працівників загинули, а 28 співробітників були поранені.

Нагадаємо, у ніч на 23 жовтня ворог обстріляв Дніпропетровщину, Хмельниччину та Одещину. На Одещині уламками збитого дрона було пошкоджено дах складської будівлі об’єкта припортової інфраструктури, крім того, внаслідок обстрілів постраждала одна з теплоелектростанцій ДТЕК.

Читайте: ДТЕК в Гаазі виграв суд проти росії по кримських активах

Фото: ілюстративне, ВВС

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона