У ветеринарній клініці на Подолі запрацювало інфекційне відділення

image
17 Жовтня 2020, 18:24
Поділитися:

В одній із клінік комунального підприємства «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» на вулиці Ярославській, 13-А відкрилося інфекційне відділення для собак.

-Відтепер у закладі стало можливим убезпечити здорових тварин від інфікованих. Відділення прийматиме не лише пацієнтів, яких привезуть господарі, а також і чотирилапих «безхатьків», які потребуватимуть допомоги, – пояснили в Департаменті міського благоустрою КМДА.

Поки що інфекційне відділення розраховане лише на собак і вміщує 12 тварин. До кінця року планується також відкриття інфекційного відділення для котів.

Нагадаємо, раніше у клініці запрацювала онлайн камера, яка дає змогу всім охочим слідкувати за тим, що відбувається на території закладу. 

КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» – підприємство, яке об’єднує муніципальний притулок для тварин у Бородянці, 3 ветеринарні клініки, службу «Зоодопомога».

Підприємство надає ветеринарну допомогу, забезпечує виконання міської цільової програми контролю популяції безпритульних тварин гуманними методами (стерилізуючи їх),   шукає родини для безпритульних тварин тощо.

Оксана Миколаєнко

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Вечірнього Києва» у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ