У Великій Димерці «комконівці» затримали в будинку крадія | Трибуна

image
4 Вересня 2020, 10:53
Поділитися:

Подія трапилася сьогодні вночі. На пульт охорони «Комкон-Груп» спрацювання надійшло о 2:18. За кілька хвилин «комконівці» були в селищі Велика Димерка на вул. Ворошилова.

Як повідомили в «Комкон-Груп», під час огляду приватного будинку охоронці побачили на другому поверсі розбите вікно.

«Комконівці» викликали для підмоги другий екіпаж, а також повідомили про нічного «гостя» власника будинку, який був в іншому місті, недалеко від В.Димерки.

Під час огляду будинку зсередини, на другому поверсі охоронці виявили та затримали крадія. 42-річний  чоловік – мешканець м. Козелець Чернігівської обл.

Затриманий устиг скласти вкрадені речі в пакет та заховатися за килим, накрившись великою іграшкою.

комкон-груп

Комкон-групКомкон-групЯк повідомив чоловік, у Димерці він торгував кавунами, але власник-іноземець «кинув на гроші». Затриманий – безхатько, тож вирішив «підзаробити»: обікрасти будинок, а «улов» продати. У будинок потрапив через балкон на другому поверсі, де і розбив скло.

«Комконівці» викликали поліцію та передали їм злочинця.

Читайте також:

Побив консьєржку і чоловіка: «комконівці» затримали нападникаПомстився: «комконівці» затримали чоловіка, який розбив скло в автівці«Комконівці» затримали двох крадіїв-гастролерів. ФОТО«Комконівці» запобігли крадіжці на будівництві початкової ланки 10 школиЗаліз у приватну садибу через пластикові двері: «комконівці» затримали грабіжника на «гарячому»

Перегляди публікації: 1

Джерело: Трибуна – Бровари