У Василькові реконструюють площу перед будинком культури та облаштують скейт-парк

image
20 Липня 2021, 17:14
Поділитися:

20 июля 2021 г. 17:04

До кінця 2021 року у місті Васильків на Київщині реконструюють площу перед будинком культури (на фото) по вул. Володимирська, 2. В рамках реконструкції на площі планують облаштувати скейт парк. Для виконання робіт Васильківська міськрада обрала обухівське ТОВ “Ленд Свіфт”.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 16 липня 2021 року управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Васильківської міської ради уклало з ТОВ “Ленд Свіфт” (*) договір на проведення реконструкції площі з влаштуванням скейт-парку та благоустроєм по вул. Володимирська, 2 у місті Васильків Обухівського району Київщини. Ціна договору склала 1,87 млн гривень.

До кінця 2021 року “Ленд Свіфт” повинно реконструювати підпірні стіни, влаштувати освітлення та тротуари, облаштувати скейт-парк та озеленити територію.

У Васильківській міськраді на інформаційний запит KV повідомили, що скейт-парк розташують на площі перед міським будинком культури. За даними міськради, загальна кошторисна вартість реконструкції площі та облаштування скейт-парку складає 1,94 млн гривень.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Ленд Свіфт” зареєстровано в 2019 році у Обухові. Статутний капітал складає 243,1 тис. гривень. Засновник і директор – Родіон Чавдар.

За даними Clarity Project, в результаті участі у публічних закупівлях ТОВ “Ленд Свіфт” уклало 2 договори з КП “Комбінат комунальних підприємств Василькова” на загальну суму 5,46 млн гривень.

Читайте: В Обухове на Киевщине построили пешеходный мост на участке дороги Н-01 Киев – Знаменка (фото)

Голова Васильківської міськради – Наталія Баласинович.

* ТОВ “Ленд Свіфт” (Код ЄДРПОУ: 42865672)

Фото: Вікіпедія

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона