У Василькові поліція охорони оперативно затримала квартирних крадіїв

image
2 Вересня 2019, 15:46
Поділитися:

На спецлінію «102» надійшло повідомлення від жінки, яка стала свідком того, що у вікно багатоповерхівки лізуть невідомі чоловіки.

Поки власники квартири були на морі, цим вирішили скористуватися крадії. Вони проникли через вікно, в оселю на другому поверсі.

Правоохоронці оперативно зреагували на повідомлення про вчинення злочину. Спільний наряд працівників патрульної служби та поліції охорони виїхали на місце пригоди. Вони блокували вихід з квартири, сходову клітку та вихід із під’їзду. І вже в середині затримали непроханих гостей. Які в одній з кімнат вже склали поцуплені речі: коштовності, побутову техніку тощо.

Зловмисниками виявилися двоє чоловіків 23-х та 20 років. Відомо, що один з них був умовно засуджений за вчинення крадіжки.

Молодиків затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Нині правоохоронці перевіряють їх на можливу причетність до вчинення подібних злочинів.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Управління поліції охорони

в Київській області

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація