У туалеті столичного кафе спіймали наркомана з групою підтримки

image
3 Листопада 2019, 13:29
Поділитися:

У суботу, 2 листопада, київський патрульний у свій вихідний день виявив, та допоміг затримати ймовірних злочинців у одному з районів столиці.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Києва.

– Інспектор відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у столиці, старший лейтенант Сергій Багаліка у свій вихідний день перебував у закладі громадського харчування, як раптом почув, що хтось потребує допомогу, – розповіли правоохоронці.  

Виявилося, що біля туалету зібралася адміністрація та клієнти закладу. Вони хвилювалися за чоловіка, який зачинився у туалеті, та тривалий час не виходив і не відповідав. Отже вирішили, що йому стало зле.  

Патрульний за допомогою драбини зазирнув через перегородку вбиральні, та побачив, як чоловік робив собі ін’єкцію.

Побачивши поліцейського, чоловік швидко викинув шприц у смітник, після чого відчинив двері.

Інспектор викликав поліцію. Поки патрульний очікував на своїх колег, до місця події підійшли двоє товаришів затриманого. Вони просили відпустити свого друга та всіляко виправдовували його вчинок.

Патрульні, які прибули на виклик, виявили у чоловіків заборонені таблетки.

Також було встановлено, що усі троє чоловіків знайомі та приїхали до закладу одним автомобілем. Під час поверхневої перевірки транспортного засобу патрульні виявили пляшку з речовиною бурого кольору, ймовірно, наркотичного походження, – розповіли правоохоронці.

Трійцю чоловіків затримали для з’ясування усіх обставин.

 

 

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ