У центрі Києва впало дерево та розчавило припаркований автомобіль, – ФОТО

image
24 Липня 2023, 12:18
Поділитися:

У суботу, 22 липня, о 21:35 до оперативного чергового Київської служби порятунку (КАРС) надійшло повідомлення про те, що на вулиці Лаврській, потрібна допомога в прибиранні дерева. Воно впало на припаркований автомобіль і дорогу.

Про це повідомили в КАРС “Київська служба порятунку”.

У центрі Києва впало дерево та розчавило припаркований автомобіль, - ФОТО, фото-1, КАРС

КАРС “Київська служба порятунку”

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу “Головні новини Києва – 44.ua” та читайте новини Києва, столичного регіону та України, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Як повідомили у КАРС, за допомогою автовежі та спецінструменту рятувальники прибрали дерево, звільнили машину та рух для транспорту. Роботи тривали півтори години.

У центрі Києва впало дерево та розчавило припаркований автомобіль, - ФОТО, фото-2, КАРС

КАРС “Київська служба порятунку”

Якщо впало дерево чи зламалися гілки, можна телефонувати до аварійно-диспетчерської служби «Київзеленбуду»: 044-272-40-18; 044-483-40-45. Також при падінні дерев чи гілок можна викликати рятувальників: 101 або 044-430-37-13 (телефон КАРС). При травмуванні людей негайно телефонуйте 103.

У центрі Києва впало дерево та розчавило припаркований автомобіль, - ФОТО, фото-3, КАРС

КАРС “Київська служба порятунку”

Також ми раніше розповідали про те, що 7 липня, Київ накрила потужна злива з грозою та шквальним вітром. Великі потоки води заполонили вулиці, ТРЦ та навіть будинки киян. Рівень води подекуди сягав дзеркал авто. Крім того, сильний вітер повалив дерева, які прибирали комунальники.

Крім того, повідомляли, що у Києві невідомі пошкодили понад 100 дерев вздовж проспекту Романа Шухевича у Дніпровському районі. Вандали зробили отвори свердлом та залили невстановлену рідину в дерева, багато з яких вже почали засихати. Мешканців Києва, які могли стати свідками цього злочину, закликали допомогти встановити особи зловмисників.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua