У центрі Києва сталася масштабна пожежа: вогонь приборкували три десятка рятувальників, – ФОТО

image
25 Лютого 2023, 12:29
Поділитися:

У Києві сталася пожежа у чотирьохповерховій будівлі у Подільському районі. До гасінні були залучені понад три десятка ДСНСників.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте.

У столиці сталася пожежа у чотирьохповерховій будівліУ столиці сталася пожежа у чотирьохповерховій будівлі

24 лютого сталася пожежа в чотириповерховій адміністративної офісній будівлі на вул. Боричів узвіз, 5, що у Подільському районі столиці, – йдеться в повідомленні.

На місці рятувальники з‘ясували, що вогонь у будівлі, яка тимчасово не експлуатується, охопив площу 100 кв. м в підвальному приміщенні і 10 кв. м на першому поверсі. За півтори години вогнеборцям вдалося ліквідувати пожежу.

До ліквідації пожежі було залучено сім одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 32 чоловіки особового складу підрозділів Головного управління ДСНС у Києві.

Жертв та постраждалих немає. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюватимуть правоохоронні органи.

Нагадаємо, ми писали раніше, що у Броварах Київської області в середу, 22 лютого, бійці ДСНС під час гасіння пожежі врятували трьох осіб. Вогонь виник в офісному приміщені.

Також повідомляли про те, що у Києві 19 лютого сталась пожежа на житловому масиві Троєщина. Там, загорілась покрівля одного з приватних будинків на вулиці Володимира Беца.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua