У центральному парку Коцюбинського почали встановлювати бювет

image
8 Вересня 2020, 15:55
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Сьогодні в центральному парку селища Коцюбинське на Київщині почалися роботи зі встановлення бювету питної води. Про це повідомив депутат Ірпінської міської ради від Коцюбинського (представник партії «Нові Обличчя») Олексій Олійник.

«З коронавірусом потрібно боротись позитивними емоціями! А ця сама емоція виникає внаслідок позитивного оцінювання речей, що відбуваються навколо. От ми і намагаємося створювати якомога більше прецедентів для радості. Черговим позитивним кроком у поліпшенні інфраструктури селища є поява бювету в центральному парку Коцюбинського, роботи зі встановлення якого були розпочаті саме сьогодні. І вже невдовзі мешканці Доківського кварталу (і не тільки) зможуть користуватись цим чудовим місцем відпочинку», — написав депутат на своїй сторінці у фейсбуці.

Він нагадав, що «кількома тижнями раніше було встановлено такий самий бювет у Меблевому кварталі — в новоствореному сквері».

«Наголошую, що це не останній бювет у нашому селищі!» — додав Олексій Олійник.

Нагадаємо, перший на території Коцюбинського бювет на вул. Меблевій, 7 обладнаний комплексною трирівневою системою очищення води з ультрафіолетовим знезараженням. Над бюветом установили навіс, поруч поставили лавку, обладнали зручний підхід. Новинка вже користується великою популярністю в мешканців району.

Як повідомлялося, на прибудинковій території, де розташований бювет, тривають роботи з облаштування скверу.  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV