У ТРЦ Gulliver відбудеться День свідомого батьківства

image
23 Травня 2023, 17:12
Поділитися:

23 травня 2023 г. 17:01

27 травня о 13:00 у торгово-розважальному центрі Gulliver (ТРЦ Gulliver) розпочнеться “День свідомого батьківства”. Захід складається з ряду лекцій, організований спільно з медичним центром “Лелека”.

Про це KВ повідомили в пресслужбі ТРЦ Gulliver.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Відмічається, що на 13:00 запланована лекція на тему “Пологи без страху: як підготуватись до пологів?”. Лекцію проведе лікар акушер-гінеколог Наталія Заєць. Спікерка розповість про періоди пологів, правильне дихання та, звичайно, роль партнера.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

О 14:00 фізичний реабілітолог “Лелеки” Анастасія Лобова розповість про спорт під час вагітності. Експертка порадить, які вправи та зарядку можна робити по триместрам.

“А вже о 14:40 засновниця проекту “Health&Safety”, експерт з дитячої безпеки, Алла Несвятипасха в рамках лекції “Безпека перевезень немовлят” розповість, на що треба звернути увагу при виборі автокрісла, візочка, ліжечка. Також поговоримо про основні правила подорожі з немовлям та перевезення дитини на дальні відстані”, – повідомили в пресслужбі ТРЦ .

Також в пресслужбі ТРЦ розповіли, що після кожної лекції запланована серія запитання-відповіді, в кінці на всіх учасників чекає розіграш від партнерів проєкту.

Наголошується, що лекції відбудуться у просторі Лекторію на 4-му поверсі ТРЦ Gulliver за адресою Спортивна площа, 1А. Забронювати місце можна за посиланням.

Фото: колаж KВ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона