У Требухові згоріла хата: рятувальник отримав опіки. ФОТО | Трибуна

image
7 Вересня 2020, 11:29
Поділитися:

Цієї неділі в Требухові, на території дачного кооперативу «Переможець» зайнявся приватний житловий будинок. Вогонь від нього перекинувся на сусідню хату. Рятувальники змушені були викликати додаткові розрахунки, щоб загасити полум’я. Водій пожежної команди отримав опіки обличчя й руки. Про це повідомляють в обласному управлінні ДСНС.

Як ідеться в повідомленні, сповіщення про пожежу надійшло вчора, 6 вересня, о 12:18. Займання сталося в приватному будинку ДК «Переможець» на вул. Приозерній, 134.

ДК

Ліквідовувати вогонь виїхало одне відділення з Требухова, яке прибуло на місце через 20 хв. Уже через три хвилини пожежники попросили допомоги: є загроза, що спалахне і сусідній будинок.

ДК ДК

О 12:42 ДСНС направило ще одне відділення – з Красилівки. А о 13:32 на місце прибув і штаб головного управління. Уже о 13:36 займання вдалося локалізувати.

ДК ДК

Однак, до повної ліквідації вогню лишалося ще близько пів години. Тим часом стало відомо, що водій требухівської пожежної команди отримав опіки обличчя та правої руки. На місце викликали «швидку», яка встановила опіки І-го ступеня. Від шпиталізації потерпілий відмовився.

ДК ДК

Унаслідок пожежі повністю згорів будинок, який зайнявся. Суттєвих збитків зазнали і власники сусідньої дачної будівлі: там знищена покрівля та перекриття на всій площі.

Фото – ДСНС України

Читайте також

У Броварах у Парковому провулку горіла господарча будівляНа броварській Оболоні згорів будинок. ФОТО, ВІДЕОПоліція оголосила підозру підпалювачу авто в Броварах

Перегляди публікації: 0

Джерело: Трибуна – Бровари