У Требухові продавали неповнолітнім алкоголь, а в Броварах та Гоголеві – молодь розпивала та курила в громадських місцях | Трибуна

image
11 Липня 2020, 18:21
Поділитися:

Ювенальні поліціянти Броварського відділу поліції в селі Требухів задокументували факт продажу неповнолітньому слабоалкогольні напої, а в Броварах та селі Гоголів – розпивання алкоголю та куріння в громадських місцях.

Як зазначено в повідомленні на сторінці Броварського відділу поліції у Фейсбуці, під час проведення профілактичних заходів «Безпечне літо -2020», ювенальні поліцейські провели рейд магазинами Броварів та району.

Так, у селі Требухів правоохоронці зайшли в місцевий магазин придбати води, де і зафіксували факт продажу берміксу неповнолітньому хлопцю. На продавчиню складено адмінпротокол. Профільна комісія має визначити розмір покарання, а це щонайменше – 1700 грн.

Правоохоронці звертаються до громадян, які стали свідками продажу чи купівлі неповнолітніми цигарок або алкоголю, зупинити і продавця, і дитину та повідомити про такий факт у правоохоронні органи.

Також під час профілактичних заходів дитячими майданчиками, у Броварах та селі Гоголів ювенальні поліцейські задокументували факти розпивання мешканцями алкогольних напоїв та куріння тютюнових виробів у громадських місцях. Правоохоронці провели з правопорушниками профілактичні бесіди.

розпивання алкоголюрозпивання алкоголюЗагалом протягом відпрацювання ювенальними поліцейськими Броварів та району 10 липня, складено 20 постанов за куріння та розпивання алкоголю в громадських місцях.

Найбільше поставнов складно на порушників у Броварах, зокрема біля будинку «Титанік», що на Київській, у селі Гоголів, де на пришкільній території молодь розпивала спиртні напої, та в селі Плоске.

Як зазначають ювенальні поліцянти, також протягом відпрацювання в селі Гоголів провели бесіду з батьками двох неповнолітніх дівчат, які після 22 год гуляли селом без супроводу дорослих, що на час карантину заборонено.

Фото – зі сторінки Броварського відділу поліції у Фейсбуці

Читайте  також:

Post Views: 2

Monobank [CPS, API] UA

Джерело: Трибуна – Бровари