У Требухові на «зебрі» легковик збив двох малих дітей. ВІДЕО (оновлено) | Трибуна

image
14 Березня 2020, 20:48
Поділитися:

Сьогодні, 14 березня, у Требухові водій легковика збив двох дівчаток, які намагалися перейти дорогу по «зебрі». Діти отримали ушкодження, їх доправили до лікарні. Про це в соцмережах розповів очевидець, який оприлюднив відеозапис моменту наїзду.

Як видно із запису, дорога має лише по одній смузі в обох напрямках. Розмітка наземного пішохідного переходу частково стерта до асфальту, але все-таки добре помітна. Рух на цій ділянці пожвавлений. Дівчата довго стоять перед переходом, їх не пропускає ніхто з водіїв.

Відео моменту наїзду на дітей у Требухові, 14.03.2020

 

Згодом діти все ж наважуються перебігти, однак у цей момент, як можна побачити з відео, на них на високій швидкості наїжджає легковик Жигулі. Згодом очевидці розгледіли машину ближче. На задньому склі – наліпка «У» («учень за кермом»).

Автівка, що наїхала на дівчаток. Фото – Віталій Чуксін

Як розповів Євген Горобець, який опублікував відео наїзду в соцмережах, дівчаток із тяжкими ушкодженнями забрала швидка до лікарні.

Оновлено: Перевірене джерело «Трибуни» повідомило, що до лікарні потрапила одна із дівчаток. Після проведення МРТ і інших досліджень, ушкоджень не виявили.

Головне фото для ілюстрації – Антон Раков, © «Трибуна-Бровари»

Читайте також:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари