У травні в Приірпінні стартує Відкрита особиста першість із мотокросу

image
1 Лютого 2021, 21:35
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

З травня по вересень у Приірпінні проводитиметься Відкрита особиста першості Спортивно-технічного клубу «Сона» з мотокросу. Про це повідомив організатор змагань, голова депутатської фракції «Нові Обличчя» в Ірпінській міській раді Олександр Пащинський.

Він зазначив, що турнір складатиметься з чотирьох етапів, які відбудуться 8 травня, 26 червня, 17 липня і 4 вересня.

«Ми започаткували ці змагання, щоб усі українські спортсмени могли спробувати себе на мототрасі міжнародного рівня, де відбуваються змагання за світову першість. До речі, перший етап клубних змагань відбуватиметься напередодні Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів – 2021», – написав Олександр Пащинський на своїй сторінці у фейсбуці.

За його слоами, «минулий сезон в мотокросі у зв’язку з пандемією був непростим і неочікуваним». «Проте ми з командою, попри труднощі, започаткували власні клубні змагання, які зібрали велику кількість гонщиків з України та Білорусі. Спортивний дух мотивує кожного спортсмена показувати результат щодня. А такі клубні змагання – тому доказ», – наголосив Пащинський.

Він висловив упевненість, що «сезон-2021 буде яскравим і незабутім».

Нагадаємо, згідно з попереднім календарем проведення Чемпіонату світу з мотокросу 2021 року серед екіпажів, відкриття першості відбудеться на мототрасі спортивно-технічного клубу «Сона» 15–16 травня.

Відкритий кубок СТК «Сона» з мотокросу проводився з середини червня до кінця вересня 2020 року. У ньому брали участь близько 150 спортсменів.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV