У театрі Франка зіграють 100-ту знакову виставу про кохання

image
18 Червня 2019, 18:19
Поділитися:

19 березня 2012 року виставою «Увертюра, До побачення» відкрилася довгоочікувана Камерна сцена театру, яка носить ім’я Сергія Данченка. На сьогодні ця вистава для франківців вже є знаковою, вона представляла українське театральне мистецтво на численних міжнародних театральних фестивалях та форумах.

У п’ятницю в театрі буде ювілейна 100-та вистава «Увертюра, до побачення» (за новелою Івана Франка «Сойчине крило») за участю народного артиста Остапа Ступки та заслуженої артистки Наталії Корпан. Режисер-постановник Андрій Приходько.  

Прийменник «до» навмисне написаний і вирішений режисером Андрієм Приходьком з великої літери – це й увертюра до побачення, і обіцянка зустрічі, і надій. Безкінечних надій на примарне щастя двох самотностей. Час, егоцентризм владні з’їсти почуття, але не душі. І бодай найменша надія спроможна зробити неможливе можливим, жевріє в кожній людині, як маленька свічечка в долонях героя оповіді Масіно (Остап Ступка), освітлюючи шлях його колишнього кохання, Марії (Наталя Корпан).

Коли: 21 червня о 19:00.
Де: Національний академічний драматичний театр ім Івана Франка, пл. Франка, 3.
Вартість квитків: 40 – 100 грн.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ