У Таращі відкрито Центр молодіжних інновацій

image
2 Березня 2020, 13:19
Поділитися:

Наприкінці лютого Центр молодіжних інновацій на базі районної бібліотеки відкрили в м.Тараща.

Подія зібрала чимало гостей і стала гідним фіналом грантового проєкту випускниці курсу «Громадська освіта для молодіжних працівників» Ірини Удовенко, завідувача сектора культури, молоді та спорту Таращанської райдержадміністрації.

Центр – це вільний простір для реалізації творчої молоді, місце для навчань, втілення нових задумів, презентацій, майстер-класів, зустрічей, здорового відпочинку та неформального спілкування. Його двері відкриті для усіх, хто прагне саморозвитку та бажає змінити наше місто та район на краще.

Читальна зала підключена до безпровідного інтернету – тепер завдяки зоні WI-FI відвідувачі зможуть безкоштовно користуватися сучасними цифоровими інформаційними послугами. Отримано новинки літератури, ігри, матеріали для творчості. Завдяки участі у проєкті бібліотека надаватиме соціальні послуги «бібліоняні», які допоможуть молодим батькам зайняти дітей і нададуть їм вільний часу для спілкування у молодіжному Центрі.

Тісна співпраця, що дала позитивні результати у створенні «резиденції» для молоді Таращанщини, була винагороджена: усі її учасники отримали, не тільки футболки з логотипом Центру, а й щиру вдячність від всієї молоді м. Тараща та району.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація