У свій День народження Петро Щербина відмовився від подарунків і попросив підтримати родину, яка втратила дім – ITV

У свій День народження Петро Щербина відмовився від подарунків і попросив підтримати родину, яка втратила дім – ITV
11 Липня 2022, 11:12
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Журналіст і координатор гуманітарного штабу Ірпеня Петро Щербина закликав усіх, хто планує привітати його сьогодні з Днем народження, не дарувати йому подарунків, а натомість допомогти людині, яка після приходу в Приірпіння рашистів залишилася без даху над головою – шеф-редакторці ITV Людмилі Лозовій.

«Друзі, кілька останніх років у свій День народження я пропонував вам замість подарунків мені спільно допомогти хорошим людям, які цього потребують. І за цей час разом із вами ми вже зробили дуже багато доброти. Сьогодні мені виповнилося 39 років. І я щиро пишаюся тим, що зустрічаю цей день із впевненістю, що поруч зі мною по житті йде багато добрих, щирих, відкритих і доброзичливих людей, на яких я та наша потужна ірпінська команда завжди можемо покластися. Серед них і шеф-редактор головного інформаційного агентства Ірпеня та Приірпіння ITV Людмила Лозова. Людмила Миколаївна – Медійник з великої літери. Професіонал своєї справи, через руки якої пройшли тисячі сюжетів та десятки тисяч публікацій про Місто-Герой Ірпінь. Лозова – це Людина, за плечима якої понад 30-річний досвід журналістської та редакторської роботи, і знайомством з якою я дійсно горджуся. Ми щодня з Людмилою та найкращим у світі медіа-колективом “воювали” на інформаційному фронті під час Битви за Ірпінь, інформуючи людей про загрози, евакуації, гарячі лінії, перемоги нашої Героїчної Тероборони та наших Крутих ЗСУ. І вдень, і вночі. Після руйнування рашистами Приірпіння Люда разом із чоловіком та вірним собакою живуть у наметі на своєму подвір’ї. Так, я не жартую», – написав Щербина на своїй сторінці у фейсбуці та опублікував фото руїн будинку Лозових у Гостомелі.

«Родина Лозових роками рік за роком з любов’ю будували цей дім, а зараз день за днем розбирають по цеглинці згарище від нього… Від одного погляду на ці фото стає боляче. Тому сьогодні я прошу всіх вас привітати мене з Днем народження допомогою родині Лозових, яка стане початком у великій справі відбудови їхньої оселі. Давайте в черговий раз спільно зробимо гарну справу. Я вам буду щиро вдячний за це!» – наголосив Петро Щербина.

«Я щиро вірю, що у родини Лозових знову буде власне житло. Люблю кожного з Вас і дякую за те, що у Вас велике серце і за те, що Ви є у моєму житті!» – додав він.

Картка Приватбанку 5457082272617932 (Лозова Людмила Миколаївна).

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Джерело: ITV