У свій 52-й день народження Кличко пригрозив тим, хто хоче його знищити

image
19 Липня 2023, 13:50
Поділитися:

19 липня 2023 г. 13:43

У свій день народження мер Києва Віталій Кличко подякував всім, хто разом з ним працює на благо столиці. Також він звернувся до тих, хто оббріхує його та намагається знищити.

Про це KВдізналася із допису київського міського голови.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Друзі! Дякую всім, хто поруч. І тим, хто допомагає. І тим, хто критикує. Бо це для мене – підказки і ще більший стимул працювати і долати всі виклики”, – йдеться в дописі Віталія Кличка.

Також мер Києва подякував воїнам-захисникам, які півтора роки захищають Україну.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Люблю своє місто, люблю свою країну. І далі робитиму все, що в моїх силах, заради їх процвітання і свободи”, – додав очільник столиці.

Крім того, він звернувся до всіх, хто хоче його знищити.

“Тим, хто чинить негідно, маніпулює і свідомо оббріхує та намагається знищити, скажу, що сил в мене вистачить! І не таке доводилось проходити, тому пройдем і вас”, – наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, депутат Київради Ігор Кириленко в ході пленарного засідання II сесії IХ скликання Київської міської ради 13 липня поскаржився на зневагу до народних обранців з боку керівництва ради. За його словами, велику кіпу паперів невідкладних питань, що вносяться до порядку денного засідання, обранці отримали тільки перед початком засідання.

Раніше KВповідомила, що київський міський голова Віталій Кличко виступив із заявою, у якій заявив про “шквальну кампанію” дискредитації столичної влади і мера особисто. Кличко каже, що комусь у вертикалі державної влади “знову свербить” взяти під контроль столицю, звідси й обшуки в департаментах КМДА й підозри керівникам міських служб.

Читайте:Кличко заявив про “шквальну кампанію” з дискредитації столичної влади та його особисто

Фото: Віталій Кличко

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона