У Святошинському районі столиці легковик на смерть збив пішохода

image
17 Серпня 2023, 20:26
Поділитися:

17 серпня 2023 г. 20:22

У Києві 17 серпня на проспекті Академіка Палладіна водій автомобіля Ford скоїв наїзд на пішохода на нерегульованому переході. Від отриманих травм постраждалий помер на місці. Слідчі розпочали кримінальне провадження, керманича затримали.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з повідомленням, дорожньо-транспортна пригода (ДТП) сталася 17 серпня близько 13.00 на проспекті Академіка Палладіна.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Попередньо встановлено, що 32-річний водій автомобіля Ford перевищив швидкість та наїхав на чоловіка, який перетинав проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, водія затримано.

Керманичу може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого. Встановлюються усі обставини смертельної аварії.

Нагадаємо, 14 червня у Солом’янському районі столиці на Великій кільцевій дорозі мікроавтобус Volkswagen скоїв наїзд на пішохода. Чоловік, який саме переходив дорогу через нерегульований пішохідний перехід, загинув на місці. 11 червня на вул. Визволителів близько 13:00 трапилася ДТП, у якій постраждала дитина. Водій автівки рухався із значним перевищенням швидкості та проігнорував червоний сигнал світлофора. Хлопчика госпіталізували.

Читайте: У Києві презентували інструкцію на випадок ДТП (ВІДЕО)

Фото: ГУ Нацполіції в Києві

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона