У Святошинському районі Києва військовослужбовець відкрив вогонь по колесам авто

image
12 Жовтня 2023, 13:39
Поділитися:

12 жовтня 2023 г. 13:26

У Києві сьогодні, 12 жовтня, у Святошинському районі сталася стрілянина. Попередньо відомо, що військовослужбовець відкрив вогонь по колесам автомобіля, який не зупинився на вимогу. Водій авто отримав дотичне поранення.

Про це, як передає KВ, йдеться у коментарі hromadske речниці ГУ Нацполіції Києва Юлії Гірдвіліс та інформації видання “Інтерфакс-Україна”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“На вимогу одного з військових водій транспортного засобу не здійснив зупинку. Відтак військовий вистрелив у колеса автівки”, – повідомила Гірдвіліс.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

В результаті водій автомобіля отримав дотикове поранення. За інформацією поліції, від госпіталізації він відмовився.

За повідомленням джерела видання “Інтерфакс-Україна”, не зупинився на вимогу військових водій автомобіля Peugeot. “… один із військовослужбовців вистрілив по колесах автомобіля. Автомобіль зупинився, проте куля відрикошетила і поранила дотично іншого водія”, – розповіла співрозмовниця агентства.

На місці працює слідчо-оперативна група, яка документує деталі інциденту. Правоохоронці визначаться з правовою кваліфікацією події.

Нагадаємо, 25 травня 2023 року голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир, перебуваючи за кермом автомобіля, здійснив наїзд на військовослужбовця Національної гвардії України. У результаті ДТП нацгвардієць загинув на місці.

Читайте: Голова Макарівського райсуду Тандир на смерть збив бійця Нацгвардії на блокпосту у столиці

У серпні обвинувальний акт відносно Олексія Тандира, який у стані алкогольного сп’яніння насмерть збив 23-річного військовослужбовця Національної гвардії України на блокпості у Києві, було передано до суду. Тандир знаходиться під вартою.

Читайте: Справу судді Тандира, який на смерть збив військовослужбовця на столичному блокпосту, передано до суду

Фото: відкриті джерела, телеграм-канал “Реальний Київ”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона