У Святошинському районі хочуть створити реабілітаційний центр

image
31 Серпня 2023, 09:35
Поділитися:

31 серпня 2023 г. 09:24

На місці однієї з закинутих будівель у Святошинському районі хочуть створити реабілітаційний центр для наших військових.

Про це KВ стало відомо з розмови з очільником Святошинської РДА Василем Григоренком.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Є бажання створити реабілітаційний центр для військових. У РДА таких потужностей нема, але якщо на рівні міста дадуть добро, можна разом шукати донати. Там має бути і психологічна реабілітація, і центр дозвілля. Де військові зможуть поспілкуватись з побратимами, отримати розраду та кваліфіковану медичну допомогу. Місце знайдемо…”, – розповів Григоренко..

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Так, щонайменше 4,5 тисячі мешканців Святошинського районі наразі воюють і ця цифра постійно росте. Потенційним місцем для створення реабілітаційного центру Святошинська РДА бачить будівлю на вулиці Верховинній, 39.

Однак, створення такого центру, на думку Григоренка, займе немало часу, коли потреба в ньому є вже зараз. Наразі керівництво опрацьовує варіант облаштування реабілітаційних кабінетів по району.

Як раніше писала KВ, на початку червня 2023 року голови РДА Києва закликали Віталія Кличка подати у відставку. Між тим, очільник столиці залишився при посаді, а четверо голів міських райадміністрацій були звільнені президентом Зеленським. Причин цього кадрового рішення називали дві – проблеми із укриттями та неадекватні закупівлі. Напередодні опалювального сезону 2023-24 років КиївВлада вирішила поспілкуватися із головами столичних районів, щоб зрозуміти, до чого готується місцева влада і на що слід чекати мешканцям. Першим із десяти керівників РДА із виданням зголосився поговорити виконуючий обов’язки голови Святошинської РДА Василь Григоренко. Про стосунки із попередником, укриття, закупівлі, проблеми в комунальному секторі читайте інтерв’ю Василя Григоренка нашим журналістам.

Читайте: На що очікує Святошинський район: укриття, енергетика, зима, закупівлі

Фото: Євген Лоюк

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона