У Святопетрівському Києво-Святошинського району Київщини вшанували українських добровольців

image
14 Березня 2020, 16:53
Поділитися:

14 марта 2020 г. 15:53

Сьогодні, 14 березня 2020 року, у селі Святопетрівське Києво-Святошинського району Київщини відбулися пам’ятні заходи до Дня українського добровольця, в яких взяло участь керівництво та депутати Києво-Святошинської районної ради, ветерани АТО/ООС, добровольці та члени їх сімей, мешканці села.

Про це KV повідомили в прес-службі Києво-Святошинської райради.

Учасники пам’ятних заходів поклали квіти до пам’ятника Українському добровольцю та вшанували хвилиною мовчання тих, хто віддав своє життя за незалежність.

“Ми зобов’язані пам’ятати та вшановувати українських добровольців: і тих, хто стояв на Майдані, і тих, хто ціною власного життя боронив та продовжує захищати нашу країну від агресії на Сході. Адже країна, яка забуває свою історію, не має майбутнього. Завдячуючи українським добровольцям агресор був зупинений у своїх намірах захопити всю територію країни, а ми можемо жити під мирним небом”, – зазначив голова Києво-Святошинської районної ради Дмитро Гусятинський.

До Дня українського добровольця були приурочені також показові виступи місцевих спортсменів, які відбулися на базі місцевого спортивно-патріотичного клубу “Доброволець”.

Голова районної ради Дмитро Гусятинський з нагоди Дня українського добровольця та до річниці заснування спортивно-патриотичного комплексу “Доброволець” нагородив відзнакою Києво-Святошинської ради представників громадських організацій та спортсменів.

“Дякуємо усім причетним до добровольчого руху за нашу незалежність, мирне небо, вільну від агресора Україну. Подвиг усіх, хто брав участь у захисті кордонів нашої держави, загиблих героїв завжди буде цінуватися як нами, так і нащадками”, – зазначив депутат Києво-Святошинської районної ради Олександр Тигов під час виступу перед присутніми.

Нагадаємо, що 14 березня в Україні відзначають День добровольця. Відповідну постанову було прийнято Верховною Радою на засіданні 17 січня 2017 року.

Фото: Києво-Святошинська райрада.

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона