У столиці затримали торговця кокаїном та амфетаміном

image
16 Листопада 2023, 10:34
Поділитися:

16 листопада 2023 г. 10:24

У столиці правоохоронці затримали наркоторговця, який збував кокаїн та амфетамін в мережі Інтернет через один із месенджерів. За збут психотропних речовин йому загрожує до 12 років тюремного ув’язнення з конфіскацією майна.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“У ході проведення невідкладного обшуку за місцем мешкання зловмисника правоохоронці виявили та вилучили порошкоподібну речовину білого кольору, частина якої була розфасована у зіп-пакети, електронні ваги, гроші та мобільний телефон, за допомогою якого чоловік домовлявся про продаж”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Експертиза підтвердила наявність у пакунках наркотичних речовин – амфетаміну та кокаїну, вагою 10 та 19,5 грамів.

Наркозбувачем виявився 39-річний киянин, якого поліцейські затримали. Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 КК України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах.

Слідчі повідомили затриманому про підозру, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Фігуранту загрожує до 12 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у Києві правоохоронці затримали трьох наркоторговців, які виготовляли та продавали амфетамін. Двоє чоловіків готували наркотики у квартирах, їх посібник займався збутом продукції. Під час обшуків було вилучено кілограм амфетаміну, 50 пігулок екстазі на суму близько 600 тис. гривень та зброю.

Читайте: Правоохоронці у Києві виявили наркоторговців, які заробляли близько пів мільйона гривень щомісяця

Фото: ГУ Нацполіції в Києві

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона