У столиці затримали групу збувачів метадону

image
26 Лютого 2019, 19:10
Поділитися:

Зловмисники реалізовували наркотики на території столиці та двох областей – Київської і Миколаївської. Після проведення семи оперативних закупок правоохоронці затримали усіх учасників злочинної групи. 

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Відомо, що двоє співорганізаторів групи вже притягувалися до кримінальної відповідальності за торгівлю опієм, а упродовж останніх двох років займалися збутом метадону. Згідно із отриманою інформацією, лише за один день вони могли збувати до 30-ти грам важкого наркотику.

«Група мала чітку структуру і кожен з її учасників виконував певну роль. Із покупцями фігуранти спілкувалися у секретних групах месенджерів, а гроші за «товар» їм перераховували на банківські картки. «Замовлення» зловмисники залишали у «закладках», – розповів начальник відділу управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції у м. Києві Микола Волковінський. 

У наркоторговців виявили та вилучили 50 грам розфасованого метадону, вартість якого за цінами «чорного» ринку складає більше 75 тисяч гривень, понад 35 тисяч гривень готівкою, банківські картки, квитанції, записи про кількість збутих наркотиків.

Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також: Микита Андрєєв: Рівень знань з математики та фізики катастрофічно падає

Читайте також: У Києві чоловік «замінував» ТРЦ через програш у карти

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV