У столиці затримали чоловіка, який у новорічну ніч запускав салюти на Подолі (фото, відео)

image
1 Січня 2023, 13:10
Поділитися:

1 січня 2023 г. 13:02

У Києві поліція затримала мешканця Подільського району, який знехтував забороною використання піротехнічних виробів під час дії воєнного стану. У квартирі чоловіка було проведено обшук та виявлено частини упаковки від феєрверка. За скоєне йому загрожує до п‘яти років обмеження волі.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Близько опівночі до столичної поліції надійшло декілька повідомлень від громадян про те, що у Подільському районі невідомі запускають салюти. Відповідне відео із феєрверками поширилось також у багатьох телеграм-каналах. Правоохоронці зареєстрували звернення та негайно розпочали пошуки причетних осіб”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Невдовзі поліцейські встановили, що феєрверки запускались у житловому дворі на вулиці Костянтинівській. З місця події слідчі вилучили використану пускову установку.

“У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці за силової підтримки бійців полку № 1 встановили ймовірного підозрюваного та провели у його квартирі невідкладний обшук”, – повідомили правоохоронці.

У квартирі 47-річного киянина правоохоронці виявили та вилучили кришку від використаного феєрверку. Чоловіка затримали.

Поліцейські Подільського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Фігуранту загрожує обмеження волі на строк до 5 років.

Нагадаємо, столична поліція почала слідство через запуск феєрверків у Дарницькому районі. Попри існуючу заборону невідомі у дворі будинку запустили феєрверки.

Читайте: Столична влада нагадала про обов’язкове дотримання комендантської години та заборону піротехніки під час новорічно-різдвяних свят

Фото: ГУ Нацполіції в Києві

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона